ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

DET STORE JULESHOW MED BURHAN G OG DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

10. december kl. 20:00 - 22:00

Sidste år blev Det Store Juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester en mindeværdig succes – i år er der for alvor lagt i kakkelovnen til en ny familietradition.

I en tid hvor vi er sammen hver for sig, er hjerternes fest et beroligende lys for enden af tunnelen. Traditionen tro inviterer Burhan G til Det Store Juleshow 2020 og akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, kan du lade julefreden sænke sig i selskab med fortryllende julestemning, og dem du holder af.

“Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende. I mere end ti år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows – og Det Store Juleshow 2020 bliver ingen undtagelse. Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen:

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.”

Burhan G lader julefreden sænke sig med sange fra sit julealbum ’Et Barn Af Jul’, som med hittet ’Tinka’ strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister. I dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester kan du også glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ‘Jeg’ I live’, ’Din For Evigt’ og ‘Kalder Mig Hjem’.

Glæd dig til en mindeværdig aften, hvor en ny familietradition tager form, og du igen kan holde om og holde af.

Start aftenen med en lækker menu i Restaurant Royal kl. 17.30

Tatar af vildt med svampe, kirsebærglace og estragoncreme

 

Portvins braiseret dyrekølle serveret med stegt selleri, smørristet efterårskål og svampe

glaseret gulerødder og små stegte kartofler

samt portvinssauce

 

Pris: 275 kr.


Priser:

Standard: 445 kr.
Standard inkl. VIP pause: 505 kr.
Inkl. menu kl. 17.30: 720 kr.
Inkl. menu kl. 17.30 og VIP Pause: 780 kr.

VIP Pause: Husets vin, øl og bla. vand samt snacks ad libitum i pausen
Serveres i seperat lokale

Priser er ekskl. gebyr.

 

Detaljer

Dato:
10. december
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
Hillerød, 3400 Danmark