Disco Tango

INFO
TIDSPUNKT:
10. november 2020 kl. 20:00 – 22:00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
Fra 395,-

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke.

Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange, som selvfølgelig ikke er glemt.

Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie.

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ?

Tag med på en rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer alle de store koncertsteder rundt i Danmark.

Priser

  • Standard: 395 kr.
  • Standard inkl. VIP Pause: 455 kr.
  • Inkl. menu kl. 18.00: 655 kr.
  • Inkl. menu kl. 18.00 og VIP Pause: 715 kr.

 

VIP Pause

  • Husets vin, øl og bla. vand samt snacks ad libitum i pausen
  • Serveres i separat lokale

 

Priser er ekskl. gebyr

 

Menu

Start aftenen med en lækker menu i Restaurant Royal kl. 18.00.

  • Koldrøget laks serveret med flødestuvet spinat håndpillede rejer og hjemmebagt brød.
  • Portvins braiseret dyrekølle serveret med ristede kastanjer og græskar, Sauteret rosenkål, pastinakpure tilsmagt med vanilje, Pommes røsti og portvinssauce.

 

Menupris 260 kr.

ANDRE ARRANGEMENTER

No results found.