ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jul på slottet

29. november 2019 - 8. december 2019

Det er den populære historie fra DR’s julekalender af samme navn, som er omskrevet og opføres af Mastodonterne med masser af nissedrillerier.

Historien i ‘Jul på Slottet’ foregår for længe siden på slottet, hvor Kongen bor med sin søster, Fedorika og sin dejlige datter, Prinsesse Miamaja. De var desværre ikke eventyrligt rige, og det var krigens skyld. De var nemlig i krig med nabolandet, Montania.

Kongen ville helst slutte fred, men Montania krævede den tykke konges vægt i guld. I bunden af slottets skattekiste er kun et par håndfulde guldmønter. Kongen forsøger håbløst med slankekur for ikke at skulle betale Montania så meget guld, men Kongen ser til sidst ingen andre muligheder end at betale sin gæld ved at gifte sin datter, Prinsesse Miamaja bort til prinsen af Montania.
I mellemtiden forsøger troldmanden Mester Astralius, på kongens opfordring at lave guld, men det går lidt op og ned for den stakkels troldmand.

Det er en forestilling med spænding og nisseskæg.

En time inden forestillingen serverer søde nisser risengrød og nisseøl eller saft på det hyggelige “Slotsloft” i ROYAL STAGE festsal. Til bedstefar er der julemedister med rugbrød, hvis han ikke er så pjattet med grød…

Jul på Slottet spiller i ROYAL STAGE med premiere d. 29 november og spiller til og med d. 8. december.
Der er grød kl 17.00 og forestilling kl 18.00.
I Weekenderne er det kl 12 og 14 der er forestilling.


Detaljer

Start:
29. november 2019
Slut:
8. december 2019

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
3400 Hillerød, 3400 Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.royalstage.dk