ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncert 2019

6. januar 2019 kl. 19:00

Nytårskoncert med Anders Blichfeldt & Kim Sjøgren samt gæstesolist Linda Andrews.
Velgørenhedsarrangement for flygtninge børn.

Overskuddet går til at forbedre flygtningebørnenes forhold i Hillerød Kommune. Vi glæder os til at se dig!

Et musikalsk nytårsfyrværkeri

For rigtig mange mennesker er det blevet en tradition at tage til Nytårskoncert i FrederiksborgCentret; en tradition, som startede for 4 år siden med musikerne Kim Sjøgren og Anders Blichfeldt som musikalske omdrejningspunkter.

Hvert år har de haft en gæstesolist med – i år er det den færøske sangerinde Linda Andrews: X-Factor-vinder i 2009, og hun vil servere soul, pop og gospel.

De 3 vil levere et musikalsk festfyrværkeri – hver for sig og sammen i duetter. Vi vil eksempelvis opleve Linda Andrews og Anders Blichfeldt synge duet, mens Kim Sjøgren og Anders Blichfeldt bl.a. spiller Champagnegaloppen, Radetzkymarch og An der schönen blauen Donau på violin og guitar. Numre, som normalt spilles af store orkestre – så det kan kun blive en forrygende oplevelse med deres versioner!

Da det er Nytårskoncert vil Vær velkommen herrens år også være på repertoiret – og så er der champagne og kransekage med i billetprisen.

Michael Herschend, der er præsident for Fredensborg Rotary, fortæller, at koncerten i 2017 gav et overskud på 100.000 kroner, som via Hillerød Kommunes integrationskontor blev fordelt til flygtningefamilier. Typisk betyder det, at flygtningebørn kan få sportsudstyr og få betalt kontingentet, så de kan dyrke idræt og på den måde blive integreret.

Anders Blichfeldt fremhæver, at det er et lokalt initiativ og at pengene ikke går ind i en stor kasse: – Jeg kan se, der sker noget lige for snuden af mig. Det bli’r til noget! Det er konkret, siger han om grunden til at han støtter sagen.

Og så er Restaurant F i FrederiksborgCentret klar med en middag inden koncerten.

 

violin-wwwlilleKim Sjøgren blev født i Nakskov den 17. december 1955. Han har spillet violin siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og han debutterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie.

Han har komponeret musik til film/TV og teater.

I 1997 dannede han sit eget “Kim Sjøgren and his The Little Mermaid Orchestra” der efterfølgende har markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre. 

I 2004, blev Kim udnævnt som Professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgren optræder flittigt i det meste af verden både som klassisk solist og som stand-up entertainer.

 

Anders Blichfeldt

Sideløbende med Big Fat Snake, har Anders Blichfeldt udgivet tre soloalbummer. Desuden har han hjulpet en del af sine kollegaer og sunget duetter med flere disse – f.eks. Sanne Salomonsen, Søren Sko, Alberte Winding og Esther Brohus.

I 1998 vandt Blichfeldt en Grammy som Årets Danske Sanger.

Blichfeldt har spillet big band jazz, og anden orkestermusik bl.a Slesvigske Musikkorps, Big Apple Bigband, Tiptoe Bigband, og Nyborg Harmoniorkester.

Anders Blichfeldt gennemførte i 2012 en bestyrelses uddannelse som i en periode har været med til at placere ham i bestyrelsen for Danmarks største komponistforening, DJBFA som er medejer af Koda.

I august 2014 skrev og producerede Anders Blichfeldt den officielle sang til Europatouren i Danmark. Sangen hedder ‘ Made in Heaven ‘ og er en hyldest til det særlige ved denne del af verden, lyset og mørket. Violinisten Kim Sjøgren medvirker på sangen til at forstærke den nordiske klang.

I 2016 udgav Anders Blichfeldt albummet ‘Docteur Bob’ som sendte ham på en stor turne hvor han helt alene fyldte de danske spillesteder.

I 2017 sagde Anders Blichfeldt ja til at blive vært på en række musikprogrammer på TV2 Charlie med titlen Rockshow. Programmerne blev en stor succes, og Anders er nu fast vært på det tilbagevendende program.

 

Linda Andrews

er en færøsk gospelsangerinde. Hun er mest kendt som vinderen af DR1‘s X Factor 2009 den 27. marts 2009.

Hun er indehaver af firmaet Vocal Entertainment, som har udgivet hendes første album, Revelation.

Linda Andrews hører til blandt de mest erfarne indenfor gospel i Danmark og er tidligere korleder i gospelkorene Gentofte Gospel Choir, Copenhagen Gospel Singers, Glostrup Gospel og Gospelkidz Performers og Absolute Gospel Singers. Desuden har hun optrådt som solist og instruktør ved gospel-arrangementer. I august 2015 blev hun dirigent i Farum Gospel kor.

Andrews har optrådt ved bl.a. Danish Music Award og Dansk Melodi Grand Prix, og hun har medvirket på en lang række CD-udgivelser som solist og korsanger.

Start aftenen med en lækker tapasanretning i Restaurant F kl. 17.30

Piquillo peber m/ torskebrandade

 Gambas al ajillo

 Bresaola med rucola og oliven

 Creme catalana

 Manchego ost med druer

 Hertil hjemmebagt brød

 


Pris:

Koncert : 250 kr.

Koncert og spisning 450 kr.

Prisen er ekskl. Gebyr


køb-billetter-her

Detaljer

Dato:
6. januar 2019
Tidspunkt:
19:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
3400 Hillerød, 3400 Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.royalstage.dk