ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sound of Christmas 2019

20. november 2019 kl. 20:00 - 22:00

Julen har bragt et helt nyt og helt anderledes show i Hillerød
Kom og vær med når CSB og de populære skuespillere Annette Heick, Mikkel Schrøder og Kiki Brandt, præsenterer SOUND OF CHRISTMAS – en helt ny, morsom og overraskende julekoncert med tradition og fornyelse.
SOUND OF CHRISTMAS så dagens lys i 2018 (m. Maria Lucia) og blev vist på TV2, hvor det fik nogle af julens bedste seertal, og masser af likes og positiv omtale på de sociale medier.
Og i år er Heick, Schrøder & Brandt så klar med en ny Danmarks turné, hvor der lægges nogle helt særlige pakker under det musikalske juletræ.
SOUND OF CHRISTMAS er et traditionelt juleshow for hele familien, med de mest elskede og kendte julemelodier,- lige til at synge med på. Men det er også et underholdende juleshow med komik, hvilket gør det til et stærkt musikalsk og humoristisk alternativ til andre juleshows.
For skal der ikke også være noget at grine af i julen (?) – spørger Heick & Schrøder, der er ophavsmændene til det nye unikke julekoncept.
Det er f.eks. komik på højt plan når Heick og Schrøder synger børne julesange, eller læser og mimer julens historie, så salen brækker sig af grin. Og musikalsk fås det ikke meget bedre når Kiki Brandt, Annette Heick og Mikkel Schrøders sprøde stemmer smelter sammen i tempo-fyldte julemedleys og klassiske julesange, understøttet af nogle af landets bedste musikere hentet fra eks. DR’s symfoniorkester, Rasmus Seebach, Medina, Lis Sørensen, Mads Langer m.fl.
SOUND OF CHRISTMAS er kommet for at blive, så glæd dig til en magisk og underholdende julekoncert hvor ingen generationer lades i stikken, hvor alle kan være med, og hvor du med garanti går hjem med en julestemning som rækker helt til juleaften.
Turné nov-dec 2019 i danske koncerthuse.
Produktion: Carsten Svoldgaard, CSB

MENU ER UDSOLGT

 


Pris:

Uden menu 395 kr. ekskl. gebyr
Med menu 650 kr. ekskl gebyr

Detaljer

Dato:
20. november 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
3400 Hillerød, 3400 Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.royalstage.dk