ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sound of Christmas

23. november 2018 kl. 20:00 - 22:00

Julen har bragt et helt nyt og helt anderledes show – danmarkspremiere i Hillerød

Med Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder i front er der danmarkspremiere fredag 23. november i FrederiksborgCentret i Hillerød

CSB præsenterer et nyt alternativ til de velkendte juleshows, nemlig julekoncerten ”Sound Of Christmas” med et ekvilibristisk hold af sangere og musikere. Artisterne jonglerer med de gamle julesange, og giver traditionen et nyt skær, når de synger til de yngre generationer, uden dog at lade det ældre publikum i stikken. Julesangene smelter sammen i fede vokal arrangementer, og tilsættes dans, humor og gimmicks der udfordrer publikum i et univers alle kan være med på. Der er med andre ord lagt nogle helt særlige pakker under juletræet i 2018, med klassikere, nye toner og skønne overraskelser. 

FrederiksborgCentret lægger scene til danmarkspremieren på et helt nyt og ganske anderledes juleshow, som fra 23. november til 15. december har 13 stop rundt i Danmark. Bag »Sound of Christmas« gemmer sig de gamle julesange og tekster tilsat nogle helt nye sange og så udført helt nye måder:

– Julens historie er læst højt mange gange – men hvad sker der hvis man mimer den? Ellers synger »Kender i den om Rudolf?« bagfra? spørger skuespilleren Mikkel Schrøder. Han står sammen med Annette Heick og Maria Lucia bag forestilling, der suppleres med musikerne Andreas Lund og Mikkel Rieber samt sangeren Albin Ljungqvist – seks venner, der vil lege og underholde på scenen.
Maria Lucia er også kendt med sangen »Lad det ske« fra Disneyfilmen Frost: – Dén skal hun selvfølgelig synge – men hvad sker der, når musikken spilles på børneinstrumenter? spørger Annette Heick med et smil.

»På loftet sidder nissen« kommer også i en firestemmig udgave tilsat stepdans, og Bob Dylans spøjse julemandssang kommer i en dansk udgave … Og så efterlyses der i hver by lokale børnekor, som vil med på scenen.
Juleshow er der mange af – men de seks musikalske legekammerater mener alligevel, de giver et helt, helt anderledes og fornøjeligt bud, når de tvister traditionerne i et muntert show, der er for alle aldre. I anledningen af showet, som er instrueret af Jan Hertz, har Annette Heick skrevet et helt nyt julenummer, hun synger i duet med Mikkel Schrøder: »Svesken i måsen«, som udsendes om kort tid, ligesom den kommer som musikvideo.

Start aftenen med en lækker menu kl. 18.00 i Restaurant F

Langtidsstegt oksefilet m/krydderurter
Spinat/svampesouffle, bagt cherrytomat,
Saute af løg i balsamico samt
Svampesauce

Marcelchokoladekage m/citrussalat, kokos is
og creme anglaise


Pris:

Uden menu 395,- ekskl. gebyr
Med menu 630,- ekskl gebyr

 

Detaljer

Dato:
23. november 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
3400 Hillerød, 3400 Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.royalstage.dk